Merab Balalashvili
Pääkokki

Merab Balalashvililla on 19-vuoden työkokemus ravintolatöistä. Hän on valmistunut “Ikarui” ja “Bendukidze” ravintolaopistoista ja on saanut keittiömestarin arvon “Gruusian kulinaristien ja gastronomien”- yhdistyksiltä. Merab on työskennellyt seuraavissa ravintoloissa Gruusiassa: “Nikola”, “Kolheti”, “Krtsanisi”,”Senat” ja Ukrainan ravintoloissa kuten “Gogol Pub” ja “Alazani”.
Merab Balalashvili on hoitanut ruokatarjoilut valtiopäämiesten tapaamisissa ja palvellut presidenttejä: Eduard Shevarnadze, Mihail Saakashvili, Georgi Margvelashvili, Viktor Jushhenko, Nicolas Sarkozy, George Bush.
 
 
Blogi
18.05.2018
 
Supra-ruokailu

Tututustuminen gruusialaisten ruokatapaperinteisiin kannattaa aloittaa Supraan-osallistumisesta. Supra-ruokailun yhteydessä tarjotaan suuri valikoima erilaisia kansallisruokia ja suuri määrä viiniä.
18.05.2018
 
Gruusialainen keittiö

Gruusialainen ruoka — on oikeutetusti gruusialaisten yksi ylpeyden aihe Gruusian kulttuuriperinnöstä. Kaikkialla maailmassa rakastetaan sellaisia ruokia kuin, lobio, aromaattinen kharcho-keitto, taianomaisen mausteiset kastikkeet tkemali ja satsibeli, kananpoika tabaka, suluguni-juusto ja muut ruokalajit.
18.05.2018
Viini ja juusto

Viinin perinteinen valmistusmenetelmä suurissa kivere- saviruukuissa on saanut UNESCON kansallisperinteen statuksen ja se on ainutlaatuinen koko maailmassa.
 
   
Hakaniemenranta 11, 00530, Helsinki
010 420 3600, info@grandgeorgia.fi, www.grandgeorgia.fi

© 2019 Grand Georgia Ravintolalaiva
 
Powered by Popova